2019. október 9-én Székelyudvarhelyen munkaadókkal és munkát keresőkkel telt meg a Márton Áron ifjúsági ház, ugyanis az Udvarhelyi Fiatal Fórum és a Magyar Ifjúsági Tanács szervezésében sor került a Mesterségem címere állásbörzére. Az egy napos eseményen székelyudvarhelyi vagy környékbeli vállalatok képviselték magukat, akik leginkább szakképzett munkatársakat kerestek.

Az eseményen 11 cég képviseltette magát, összesen 25-30 állás közül válogathattak az odalátogatók, közel hetven munkakereső fordult meg a cégek standjai között.

A Mesterségem címere állásbörze a felsőoktatási diploma megszervezése előtt álló, vagy már azzal rendelkező fiatalokat célozta meg. A program teret biztosított a találkozásra, a kapcsolatépítésre, a fiatal szakemberek és munkáltatók összekötésére, illetve szakmai gyakornoki programok ismertetésére. Az állásbörzén az álláskeresés mellett lehetőség volt a szakmai önéletrajz megfelelő összeállítására, az odalátogatók hasznos tippeket és tanácsokat kaphattak az állásinterjún való sikeres szerepléshez.

A következő Mesterségem címere – állásbörzére Kolozsváron kerül sor 2019. november 12-én a Sétatéri Kaszinóban.

Bővebb információ a rendezvény eseményén: https://www.facebook.com/events/721672908314288/