2017. szeptember 19., kedd

MIT Küldöttgyűlés és Tusványos-szervező hétvége Szelterszen

 
Pénteken, június 24-én a Magyar Ifjúsági Tanács (MIT) Szelterszen tartja soros küldöttgyűlését. A megbeszélésen jelen lesznek a MIT tagszervezeteinek: az Országos Dávid Ferenc Ifjúsági Egyletnek (ODFIE), az Ifjúsági Keresztyén Egyesületnek (IKE), a Romániai Magyar Cserkészszövetségnek (RMCSSZ) és a Magyar Ifjúsági Szervezetek Szövetségének (MISZSZ) képviselői, valamint a MIT elnöksége. A küldöttgyűlésen részt vesz az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) hét tagú küldöttsége is, akik – korábbi közös elnökségi egyeztetések nyomán – kérték tagfelvételüket az ernyőszervezetbe. Erről holnap dönt a MIT Küldöttgyűlése.
 
A napirendi pontok között a tagfelvétel mellett elnökségi és tagszervezeti beszámolók, a folyamatban levő programok teendői, valamint a középtávú tervek és teendők megbeszélése, illetve időszerű kérdések szerepelnek.
 
Másnap, szombaton a XXII. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor központi szervezőcsapatának megbeszélése zajlik. Az erdélyi nyár kiemelkedő eseményére 2011. július 19–24 között kerül sor Tusnádfürdőn, ennek átfogó szervezési teendőit tekintik át és véglegesítik szombaton a szervezők.
 
MIT Sajtóiroda (Kristály Bíborka Réka)
Utolsó frissítés ebben a menüpontban: 2011-06-23