2017. szeptember 21., csütörtök

Esztergomban jártak a MIT képviselői

Tartalmas három napot tudhatunk magunk mögött március utolsó hétvégéjén, amikor a frissen kialakult kapcsolatok erősítése révén meghívást kaptunk az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) által harmadik alkalommal megszervezett Morus Szent Tamás Közéleti AkadémiáraEsztergomba. A konferencia témája a közjó volt.
 
E témában híres és elismert közéleti személyiségek, Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter, egyben miniszterelnök-helyettes, Borókai Gábor volt kormányszóvivő, a Hír TV-t megalapítója jelenleg a Heti Válasz című közéleti hetilap főszerkesztője osztották meg véleményüket, elképzelésüket.
 
Látogatásunkat kiegészítette Kocsis Dániel (IKSZ Nemzetpolitikai Munkacsoport vezető) által összehozott Felvidéki találkozó melynek Párkány adott otthont, itt új barátságos kapcsolatok kiépítésének lehettünk tanúi a A Via Nova Ifjúsági Csoporttal.
 
Ottlétünket a vasárnapi szentmisével zártuk amely Magyarország legnagyobb templomában, az esztergomi Bazilikában volt megtartva. Ötletekkel, tervekkel gazdagodva köszöntük meg a vendéglátás és a további együttműködés szellemében hagytuk el Csonka-Magyarország határait.
 
 
Józsa István Örs
Magyar Ifjúsági Tanács
 
 
 
Utolsó frissítés ebben a menüpontban: 2011-03-31