2017. szeptember 19., kedd

Lezajlott a kolozsvári Adj, király, katonát! vetélkedő helyi szakasza

 
Tegnap délután 16 órától került sor a Báthory István Elméleti Líceum dísztermében az Adj, király, katonát! vetélkedő kolozsvári szakaszára.
 
A résztvevő 36 diák 12 családba osztva versengett egymással a pontokért és az első helyezésért. A játékos próbák alatt a diákok igazi csapatszellemről tettek tanuságot. A bemutatkozás, zászló és címer készítés vezette be az izgalmakat. A gyermekek nagyon kreatív himnuszokat írtak, amelyeket sorra előadtak.
 
Vidám hangulat uralokodott a vetélkedő ideje alatt, a Legények futása és a Legyen ön is nagycsaládos című próbák alatt lelkesen szurkoltak a csapattársak egymásnak.
A hangulat egész játék alatt nagyon jó volt, egyes játékok alatt pedig csak fokozódott. A gyerekek szemmel láthatóan nagyon jól érezték magukat.
 
A vetélkedő végén a pontok összeszámolása következett, majd eredményt hirdetettek a bírálóbiztosok. Az első helyen a Péterke nevű csapat végzett, őket követték a Hollók, illetve a Gombák családja.
 
Senki nem távozott üreskézzel, hiszen emléklap, édesség és tea mindenkinek jutott.
A többi szervezőnek és diáknak, akik még nem estek át a vetélkedő izgalmain hasonló jó hangulatú rendezvényeket és sok sikert kívánunk.
Utolsó frissítés ebben a menüpontban: 2011-02-22