2017. szeptember 19., kedd

Adj, király, katonát! vetélkedő Nyárádkarácsonban

 
 
2011. jan.21-én 12 órától tartottuk a vetélkedőt a Nyárádkarácsoni Általános Iskolában. Első alkalommal neveztünk be az Adj, király katonát! csoportos ifjúsági vetélkedőre. A nagy érdeklődésnek köszönhetően a helyszín Nyárádkarácsonban lett, amelyhez csatlakoztak még a maroskeresztúri iskolából. Végül 36 gyerek vett részt a megmérettetésen.

A vetélkedő megkezdése után hamar kiderült, hogy mennyire jó kedv uralkodik a teremben. A zsűrinek nagyon nehéz dolga volt, mivel mind a 12 család az olvasottak alapján és a fantáziajuknak köszönhetően a legjobb formájukat hozták.
 
Végül az összegyűjtött pontok alapján a Héjják családja lett az első, majd őket követték a Pillangók és a Szőcs család. A nyertes csaladok tagjai oklevelet, könyvjutalmat és édességet kaptak, de a többi résztvevő sem maradott csalódott, mivel ők is hasonló jutalmakban részesültek. Ezt kiegészítettük még Adj, király katonát! hűtőmágnessekkel, amelyek azóta nemcsak a gyerekek, de a zsűríző tanárok hűtőjén is díszelegnek.

A kifáradt gyerekseregnek jól jött a verseny eszem-iszom mozzanata, amelyet végül fergeteges buli zárt és amelyen a gyerekek még jobban összeismerkedtek a maroskeresztúri gyerekekkel.
 
 
Agyagási Ágota
szervező tanár
Utolsó frissítés ebben a menüpontban: 2011-02-08